Maansiirto

Espoon KTK:lta löytyy kaikki maansiirto-ja louhenkuljetuksiin liittyvät palvelut. Autamme sinua löytämään ratkaisun niin nopeisiin ja yllättäviin kuljetustarpeisiin kuin säännöllisiin ja pitkäkestoisiin tarpeisiin. Monipuolinen palvelumme mahdollistavat nopean reagoinnin suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin. Suhtaudumme palvelutapahtumaan aina samalla huolellisuudella koosta riippumatta. 

Toimimme pääkaupunkialueen ja kehyskuntien sekä liikekeskusten pohjarakennusurakoissa, että liikenneväylähankkeissa. Omakotirakentajat ja piha-alueiden kunnostajat palvelemme joustavalla ja nopealla aikataululla. 

 

Miksi Espoon KTK? 

  • Kuljetuskaluston laaja valikoima takaa kapasiteetiltaan ja kustannuksiltaan oikeanlaisen kuljetuskaluston löytymisen kaikkiin tilanteisiin. 
  • Palvelemme nopeasti ja joustavasti 
  • Pitkänkokemuksen omaava ammattilainen. Jo vuodesta 1959 suuret ja pienemmät toimijat ovat luottaneet palveluihimme.   
  • Maansiirto-ja louhekuljetuspalveluihin voimme yhdistää tarvittaessa kaivu-ja kuormauspalvelut. 

Hoidamme myös työmaiden ylijäämämaan vastaanottopalvelut sekä materiaalien kierrätyspalvelut. Toimimme yhteistyössä kaikkien merkittävien maajätteiden vastaanottotoimijoiden kanssa. Toimintamme on vastuullista ja läpinäkyvää sekä noudatamme lakia-/asetuksia. 

Jos tarvitset työmaalle täyttömaata ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistasi! 

Pyydä tarjous

        Luovutan tietojani Espoon KTK Oy:lle. Olen lukenut ja hyväksyn Espoon KTK Oy:n tietosuojakäytännön

    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää