Info

Laskutusosoite

Verkkolaskut:

Verkkolaskuosoite: 003701004556
Verkkolaskuoperaattori:  Apix
Operaattoritunnus: 003723327487

Sähköpostilaskut:

laskutus@espoonktk.fi

UKK

Noin sadan euron lavapaketteihin eivät kuulu monet maksut, kuten punnitusmaksut, jätteen osuus, siirtoasiakirjat ja arvonlisävero. Me pyrimme hinnoittelussa olemaan täysin avoimia ja ennustettavia. 

Voit laittaa meille sähköpostin osoitteeseen tarjoukset@espoonktk.fi, josta saat tarjouksen betonilavasta. 

Lava vaatii lavan kokoisen tilan (6×3 m) sekä lavan eteen noin 6 metriä, johon kuorma-auto pääsee esteettömästi peruuttamaan. 

Lavan pituus on 5 – 6 m, leveys 2,5 m ja korkeus 1,2 – 1,5 metriä.

Lavan hinta määräytyy kalleimman jätelaadun mukaan. Eli jos esimerkiksi lavalle tulee rakennusjätettä ja puuta, on silloin tilattava rakennusjäte lava. Jos lavaa ei ole täytetty sillä jätteellä kuin tilatessa valittu, niin laskutamme pakettien välisen eron.

Voit merkitä paikan selkeästi esimerkiksi lippusiimalla. Kuljettajamme tarvittaessa myös soittaa. Lisäksi jos haluat soiton, kun lava saapuu, välitämme tiedon kuljettajalle, joka ottaa yhteyttä.

Tilaus maksetaan normaalilla laskulla, joka toimitetaan annettuun laskutusosoitteeseen tai verkkolaskuosoitteeseen lavan toimituksen jälkeen. Ennen palvelun toimitusta tarkastamme tilaajan luottotiedot ja mikäli havaitsemme näissä puutteita, niin lähetämme etukäteislaskun ennen lavan toimitusta. Lavaa ei voida toimittaa ennen kuin etukäteismaksu on maksettu, jonka jälkeen voidaan sopia toimitusaika.

Välityhjennyksen tilaus onnistuu soittamalla ajovälitykseen puh. 09 512 3100 tai lähettämällä sähköpostia tarjoukset@espoonktk.fi

Lavalle ei saa laittaa vaarallista jätettä, sähkö- ja elektroniikkaromua ja sinne kuulumatonta jätettä. Vaarallista jätettä ovat kaikki sähkö- ja elektroniikkalaitteet, LED lamput, loisteputket, paristojäte, aerosolijäte, kemikaalit, maalit, lääkkeet, lude-esineet ja kyllästetty puu. Jos lavalle tulee vaarallista jätettä, joudumme laskuttamaan tästä sakkomaksuja ja pahimmassa tilanteessa emme voi ottaa lavaa ollenkaan. Maa-ainekset aina omalle lavalle.

Lava voidaan täyttää reunoja myöten. Reunoja ei saa nostaa ylimääräisillä rakennelmilla kuten kuormalavoilla tai puulla. Kuljettajan pitää pystyä verkottamaan lava tieliikennelain mukaisesti, joten kuorma ei saa keskeltä nousta kuin vähän laitoja korkeammaksi.

Suursäkkituotteita toimitetaan 1000 litraa (1m3) säkeissä. Säkin paino vaihtelee tuotekohtaisesti. Yleisesti ottaen yhden tonnin painoisen suursäkin riittoisuus on noin 15 neliömetriä, kun kerrospaksuus on 3-5 cm.

Tyhjentyneen suursäkin voit hyödyntää täyttämällä sen erilaisilla jätteillä aina piharoskista rakennusjätteisiin ja maa-aineksiin. Tyhjän säkin voi myös hävittää energia- tai sekajätteen mukana, mutta se kannattaa säästää sillä tyhjän säkin arvo on 17 euroa. 

Tuotteemme toimitetaan nosturikuorma-autoilla, jotka pystyvät nostamaan tavarat autosta noin 5-10 metrin etäisyydelle. Auto vaatii 3 metrin ajoväylän.

Ajoteillä kantavan kerroksen vahvuus on routimattomilla mailla yleensä 15–20 cm. Pelkästään jalan liikuttavilla alueilla vahvuudeksi riittää 10 cm. 0/32 tai 0/56 kalliomurskeet toimivat erinomaisesti kantavassa kerroksessa. Kantavan kerroksen maa-ainekset tasataan ja tiivistetään 20 cm:n kerroksiin täryttämällä. Kiviaines valitaan pääsääntöisesti siten, että sen raekoko on noin kolmannes kerrospaksuudesta. Liian isorakeinen kiviaines on vaikea kotikonstein tiivistää eli turhan järeää ainesta on syytä välttää. Mikäli käytössä on raskasta kalustoa tiivistämiseen, saadaan isolla raekoolla vähemmällä kerrosmäärällä pohja, joka kestää varmasti isommatkin ajoneuvot. Pienempirakeisellakin kiviaineksella saadaan paksumpia kantavia rakenteita, kun kiviaines tiivistetään useammassa erässä.

Tekemällä välikerros hienommasta murskeesta, kuten 0/16 kalliomurskeesta, saadaan aikaan helpommin tasoitettava pinta, johon menee vähemmän asennushiekkaa tai muuta viimeistelymateriaalia.Hienompia kalliomurskeita kuten 0/16 mm

Kivituhkalla tai asennushiekalla tehdään viimeinen tasoitus ennen esimerkiksi pihatien kiveämistä. Kivituhka 0/5 tai asennushiekka 0/8 toimivat viimeisenä kerroksena ennen pintamateriaalin asennusta.

Viimeisenä tulee pintamateriaali, mikäli tietä ei haluta jättää kivituhkapintaiseksi. Usein pihatie halutaan päällystää kivellä, mutta toisinaan myös asfaltoida tai jättää hiekkatieksi, jolloin päällimmäisenä kerroksena on kivituhka tai hieno murske kuten 0/11 tai 0/16 kalliomurske.

Kivituhka on raekooltaan 0-5 mm. Hyvin tiivistyvä kivituhka on luonnollinen, edullinen, edustava pintamateriaali sellaisenaan pihateiden, polkujen, kulkureittien, ajoväylien pintakerroksessa. Tiivistä hyvin kastelemalla ja saat kestävän pinnan. Toimii hyvin myös muiden pihakivien pohjana, jos myöhemmin päättää päällystää esim. betonilaatoilla tai pihakivillä. Kivituhka tiivistyy kovaksi pinnaksi joka ei läpäise vettä. Tästä syystä pihan kallistukset on tärkeä ottaa huomioon. Kivituhka sopii myös suurisaumaisten pihakivien saumaamiseen. HUOM! Tuotteen väri vaihtelee tuotantopisteen mukaan. Ei voida taata tiettyä väriä toimituksessa.

Pituus x leveys = m2

m2 x paksuus = m3

m3 x materiaalin paino/m3 = materiaalin määrä tonneina

Toimitusehdot

Tilausvahvistus 

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Kun tilaus on saapunut, asiakaspalvelumme soittaa teille viimeistään toimitusta edeltävänä arkipäivänä, sopii toimitusajankohdan ja varmistaa tilauksen oikeellisuuden. 

Toimitusaika 

Varaamme toimitusajaksi 1-3 arkipäivää. Viikonloppuna ja arkipyhäpäivinä tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.  Tilausta tehdessänne voitte jättää meille toiveita toimitukseen sekä toimitusajankohtaan liittyen. Mahdollisuudet saman päivän toimituksiin tilauskeskuksemme varmistaa soittamalla antamaanne numeroon. Pyrimme parhaamme mukaan noudattamaan toiveitanne. Tuotteet pyritään toimittamaan haluttuun paikkaan. Jättöpaikasta voitte jättää meille tarkemmat ohjeet tilausta tehdessänne sivulta löytyvään tekstikenttään. 

Kuljetusten minimilaskutus on 2 tuntia.

Toimitusehto maansiirto

Toimitusehto nosturiauto

JÄTTEEN LAJITTELUOHJE

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää