KTK-LIIKENNÖITSIJÄKSI

Haluatko KTK-jäsenyrittäjäksi ja mitä hyötyä on KTK-jäsenyydestä? 

Kuljetusalan ammattilaisella tai aloittavalla yrittäjällä on monta ongelmaa ratkaistavanaan suunnitellessaan tulevaa liiketoimintaansa. Rahoituksen järjestäminen, veroasioiden ja erilaisten lupien lisäksi mielessä pyörii mm. seuraavat asiat: 

 • mistä löydän tarpeeksi töitä? 
 • miten työt pitäisi hinnoitella? 
 • kuinka varmistan asiakkaan maksukyvyn ja vältän luottotappiot? 

 

Espoon KTKn jäsenyrittäjänä sinun ei näistä tarvitse huolehtia ja saat mukana huomattavia etuja. Espoon KTK:lla on laajasti yritys ja julkisen sektorin asiakkuuksia ja kaikki sopimuskuljetuspalvelut tuotetaan jäsenyrittäjiemme kuljetuskalustoa käyttäen. Tuotamme jäsenyrittäjillemme mm. uusasiakashankinnan, yrittäjien palveluiden markkinoinnin, tarjoukset, sopimus- ja hintaneuvottelutluotonvalvonnan ja monia muita arjen rutiineja helpottavia palveluita. 

KTK-jäsenyrittäjänä sinulla jää aikaa keskittyä oman yritystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä operatiivisen toiminnan hoitamiseen. 

Miten pääsen jäseneksi? 

Otamme vuosittain useita uusia jäsenyrittäjiä. Uusien yrittäjien valinnassa kokeneilla hakijoilla kiinnitämme huomioita mm. yrittäjän omaan liiketoimintanäkemykseen, palveluvalmiuteen ja kokemukseen. Valintaan vaikuttaa asiakastarpeen mukainen sinulla olemassa olevaan kuljetuskalusto sekä valmius muuttaa tai hankkia tulevaan asiakastarpeeseen sopivaa kalustoa. 

Nuorien ja aloittavien yrittäjien osalta painotamme asennetta ja halua kehittyä kuljetusyrittäjyydessä. Uusien jäsenyrittäjien rekrytoinneilla haluamme varmistua siitä, että asiakaslupaustemme mukainen palveluvalmiutemme on aina kunnossa kuljetuskaluston ja kuljettajien henkilöstöosaamisen osalta. 

Edellytämme jäsenyrittäjiltämme: 

 • Kuljetuskaluston tulee olla ajanmukaista ja työhön soveltuvaa 
 • Yrittäjä on tunnetusti ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen 
 • Lupa-asiat ovat kunnossa 
 • Talous on kunnossa ja yrittäjällä on investointikykyä 
 • Yhteiskunnalliset velvoitteet on hoidettu 
 • Kustannustietoisuutta ja yrittäjähenkisyyttä 
 • Yrittäjä sitoutuu täyttämään yhtiön laatu- ja ympäristövaatimukset sekä muut toiminnan vaatimat sopimukset 
 • Aitoa halua sitoutua KTK-toimintaan 

Espoon KTK:n liikennöitsijäsopimusta voi hakea vain osakasrekisteriin merkitty osakkeenomistaja. Osakekaupan ja lunastusajan umpeutumisen jälkeen liikennöitsijä voi tehdä liikennöitsijähakemuksen. Liikennöitsijähakemukset käsitellään yhtiön hallituksessa ja hallitus päättää hakemuksen tietojen perusteella liikennöitsijäksi hyväksymisestä. 

Lisätietoa Espoon KTK:n jäsenyrittäjyydestä sekä myynnissä olevista osakkeista sekä muista osakekauppaan liittyvistä yksityiskohdista saa toimitusjohtaja Matti Pitkäseltä, soittamalla (09) 5123 1018 tai sähköpostilla: matti.pitkanen@espoonktk.fi.  

Pyydä tarjous

      Luovutan tietojani Espoon KTK Oy:lle. Olen lukenut ja hyväksyn Espoon KTK Oy:n tietosuojakäytännön

  Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää