Verkkokauppa info

Verkkokauppa on helppo ja luotettava tapa tehdä ostoksia, silloin kun sinulle parhainten sopii, ympäri vuorokauden 24/7.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa tuotteet suoraan haluamaasi osoitteeseen kuljetettuna.

Toimitamme verkkokaupan tuotteita seuraaville alueille : Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi ja Vihti.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia tilauksen kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tilausta (tuotteet, toimitus) koskevat kysymykset:

Espoon KTK Oy:n kuljetustilauskeskus
tilaukset@espoonktk.fi

Puh. 09 512 31 00 (ma-pe 7.00-16.00)

Toimitusehdot

Espoon KTK Oy:n verkkokauppatuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.espoonktk.fi ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Verkkokaupan toimitusalueet

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita toimitetaan seuraaville alueille: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa, Vihti

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kun tilaus on saapunut, asiakaspalvelumme soittaa teille viimeistään toimitusta edeltävänä arkipäivänä, sopii toimitusajankohdan ja varmistaa tilauksen oikeellisuuden.

Toimitusaika

Varaamme toimitusajaksi 1-3 arkipäivää. Viikonloppuna ja arkipyhäpäivinä tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.  Tilausta tehdessänne voitte jättää meille toiveita toimitukseen sekä toimitusajankohtaan liittyen. Mahdollisuudet saman päivän toimituksiin tilauskeskuksemme varmistaa soittamalla antamaanne numeroon. Pyrimme parhaamme mukaan noudattamaan toiveitanne. Tuotteet pyritään toimittamaan haluttuun paikkaan. Jättöpaikasta voitte jättää meille tarkemmat ohjeet tilausta tehdessänne sivulta löytyvään tekstikenttään.

Kuljetus

Kuljetushinta lisätään tuotteen hintaan. Tilaajan vastuulla on työmaateiden kulkukelpoisuus ja esteettömyys. Teiden tulee täyttää toimituksiin soveltuvien ajoneuvojen suurinta leveyttä, pituutta, korkeutta sekä akseli- ja kokonaispainoja koskevien määräysten edellyttämät vaatimukset. Tuotteet pyritään aina toimittamaan haluttuun paikkaan. Jättöpaikasta voitte jättää meille tarkemmat ohjeet tilausta tehdessänne sivulta löytyvään tekstikenttään.
Tilaajan velvollisuus on osoittaa viivytyksettä toimituksen saavuttua toimituspaikalle esteetön ja turvallinen paikka kuorman purkua varten. Mikäli purkua ei voida suorittaa 15 minuutin kuluessa auton saapumisesta työmaalle tai kasetointimatka on niin pitkä, että aika ylittyy, myyjä veloittaa 15 minuutin ylittävältä ajalta odotusveloitusta jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta voimassa olevan taksan mukaan.

Verkkokauppaan liittyvät lisäehdot

Toimitusten hinnat määräytyvät kyseisellä hetkellä verkkokaupassa olevien hintojen mukaan. Tilauksen tekemisen yhteydessä asiakas vahvistaa tekemänsä tilauksen suorittamalla verkkomaksun. Sopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua myyjän järjestelmään ja asiakkaan samalla maksaessa tilauksen verkkokaupassa.

Kuluttajalla ei ole Kuluttajansuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16).

Maksu suoritetaan verkkokaupassa etukäteen.

Rahtiin lasketaan yhteen jokainen toimitus toimitusten määrän ja tarvittavan kaluston mukaan. Toimitusten määrään vaikuttavat toimituspaikan sijainti sekä materiaalien saatavuus eri toimituspisteistä. Espoon KTK Oy pidättää oikeuden valita toimituskaluston tilauksen mukaan vaikuttamatta hintaan.
Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin

Tilausta (tuotteet, toimitus) koskevat yhteydenotot :

Espoon KTK Oy:n kuljetustilauskeskus

tilaukset@espoonktk.fi
Puh. 09 5123 100 (ma-pe 7.00-16.00)

Kuljetukset

Kuljetus-ja toimitusalueet:

Verkkokauppa tuotteiden toimitusalueet ovat : Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa, Vihti.

Verkkokauppatuotteille voi valita seuraavia toimitustapoja:

Kippikuorma

Ajoneuvo on kippivarusteinen kuorma-auto, joka tyhjentää lavan materiaalista kippaamalla kuorman yhteen paikkaan. Verkkokaupasta ostettavien kiviainesten ja multa-tuotteiden

toimituksissa käytämme 1 – 22 tonnin kuljetuksiin 3 – 5 akselisia maansiirto kuorma-autoja. Suurempiin 23 – 40 tonnin toimituseriin käytämme kasettiperävaunu-yhdistelmiä.

Puutarhakatteiden toimituksissa käytämme 1-15 m3 toimituserissä maansiirto-ja vaihtolavallisia kuorma- autoja sekä 16-30 m3 toimituksissa isoilla siirtolavoilla varustettuja kuorma-autoja sekä kasettiperävaunuyhdistelmiä. Kiviaineksissa suurin mahdollinen kertakuorma on 40 tonnia ja multatoimituksissa 30 tonnia sekä puutarhakatteissa 30 m3.

Koura-auto

Koura-autossa irtotavara kuorma tai suursäkkituotteet voidaan purkaa nosturilla joka ulottaa nostamaan materiaalin noin 8-10 metrin etäisyydelle ajoneuvosta. Nosturin sijainti voi olla auton ohjaamon takana tai auton perässä. Kouranosturilla auton lavalla oleva irtomateriaali voidaan kätevästi sirotella suuremmalle alueelle, nostaa materiaali aitojen yli tai useampaan kasaan.

Suursäkkitoimituksissa käytämme nosturivarusteisia kuorma-autoja, joilla säkki saadaan nostettua haluttuun paikkaa esim. aidan yli pihalle. Nosturivarusteisella autolla suurimmat tilauserät voivat olla kiviaineksia ja multaa enintään 10 tonnia ja puutarhakatetta 15 m3.

Suursäkkitoimituksissa suurin kertatoimituserä voi olla 10 kpl 1000 kg tai 1000 l suursäkkejä. Kouranoutopalveluissa noudettavat suursäkit tulee sijoittaa enintään kolmen (3) metrin päähän ajoväylästä tai paikasta, johon kuorma- autolla on esteetön pääsy.

Vaihtolava auto

Ajoneuvo on varustettu n. 6 m pitkällä siirtolavalla, joka voidaan laskea alas maahan haluttuun paikkaan. Lavan jättöpaikalla tulee olla vapaata pituussuuntaista tilaa n. 15 m. Lavan ollessa maassa siihen on helppo kuormata seka – ja vihertalkoojätteitä. Vaihtolavavarusteisella autolla suurimmat kuormakoot voivat olla kiviaineksia ja multaa 10 tonnia ja puutarhakatetta 15 m3.

Kuljetuskaluston mittoja ja painoja

Autojen kantavuus ja kokonaispainot ovat tonneina ( t) ja pituus- ja leveysmitat tarkoittavat ulkomittoja metreissä (m). Painot ja mitat ovat suuntaa antavia.

kantavuus

kokonaispaino

pituus

leveys

korkeus

3-aks. maansiirtoauto

15

26

8

2,6

3

4-aks. maansiirtoauto 

18

32

9

2,6

3

5-aks. maansiirtoauto

22

38

9

2,6

3

Kasettiperävaunuyhdistelmä

40

60

21,5

2,6

3

Vl- /”hiab” nosturiauto(koura)

10

26

8

2,6

3

 

Tilaajan vastuulla on työmaateiden kulkukelpoisuus ja esteettömyys. Teiden tulee täyttää toimituksiin soveltuvien ajoneuvojen suurinta leveyttä, pituutta, korkeutta sekä akseli- ja kokonaispainoja koskevien määräysten edellyttämät vaatimukset.

Tilaajan velvollisuus on osoittaa viivytyksettä toimituksen saavuttua toimituspaikalle esteetön ja turvallinen paikka kuorman purkua varten.

Lisätietoja toimituksiin parhaiten sopivasta kuljetuskalustosta saa tilauskeskuksestamme puhelin (09) 5123 100 tai tilaukset@espoonktk.fi