Olemme lisänneet Espoon KTK Oy tuotevalikoimaan vaihtolavat remonttijätteelle ja noutosäkit remonttijätteelle.  Vaihtolavat soveltuvat lähes kaikenlaisiin tarpeisiin kuten remontteihin, kunnostustöihin ja talkoisiin. Remonttijätelavalle voit sijoittaa lähes kaiken keittiö-, kylppäriremontissa ja muista  purku- tai rakennustöistä syntyvän jätteen. Remonttilavalle on helppoa ja kätevää sijoittaa vaikkapa uudisrakennusten tai saneerauskohteiden rakennustyömailla syntyvät jätteet.

Kiinteät roskalavahinnat sisältävät  lavavuokran 3pv tai ma-pe, lavan tuonnin, lavan noudon ja toimituksen jäteasemalle sekä jätemaksut.

Remonttilavalle voi sijoittaa mm. sekalaista rakennusjätettä kuten esim. vaneria, kovalevyä, lastulevyä, tekstiiliä, metallia, rautaromua, kattohuopaa, lasijätettä, tiiltä, keraamisia laattoja, kaakelia, posliinia, huonekaluja, ovet, kaapit, muovia,pahvia, styroxia, kipsilevyä, eristevillaa, betonia, puhdasta puujätettä, risuja ja oksia.

Mikäli jätemäärä on pieni tai työkohteen sijainti ei mahdollista vaihto-/roskalavan toimittamista, on noutosäkki järkevä valinta jätteelle. Sursäkkiin mahtuu remonttijätettä n. 1m3 tai enintään 1000 kg.

Remonttijätteet tulee sijoittaa suursäkkiin siten, että säkin suuaukko voidaan sulkea.

Noutosäkin hinta on kiinteä ja sisältää jätesäkin ( noudetaan Espoon KTK:n toimipisteestä), täytetyn säkin noudon, toimittamisen jäteasemalle ja jätteen jatkokäsittelymaksun.

Lisätietoja remonttijätteelle tarkoitetuista roska-/vaihtolavoista ja remonttisuursäkeistä saatte Espoon KTK Oy:n asiakaspalvelusta puh. 09-5123 100 ja Espoon KTK:n verkkokauppasta http://www.espoonktk.fi/fi/kauppa/vaihtolavat tai http://www.espoonktk.fi/kauppa/jatteiden-nouto-suursakeissa