Olemme lisänneet Espoon KTK Oy tuotevalikoimaan vaihtolavat puhtaalle puujätteelle ja noutosäkit puujätteelle.
Lavat ja säkit ovat kiinteähintaisia ja sisältävät lavavuokran 3pv tai ma-pe, lavan tuonnin, lavan noudon ja toimituksen jäteasemalle sekä jätemaksut.

Puhtaaksi puujätteeksi luokitellaan käsittelemätön puujäte, kuormalavat, puu- ja risukuormat (EI orapihlaja), kutterinpuru, sahanpuru. Puujäte saa sisältää nauloja ja alle 16mm rautakappaleita (esim. pultti).

Mikäli jätemäärä on pieni tai työkohteen sijainti ei mahdollista vaihto-/roskalavan toimittamista, on noutosäkki järkevä valinta puujätteelle.

Suursäkkiin mahtuu puujätettä n. 1m3 tai enintään 1000 kg. Jätteet tulee sijoittaa säkkiin siten, että säkin suuaukko saadaan suljettua.

Noutosäkin hinta on kiinteä ja sisältää jätesäkin (noudetaan Espoon KTK:n toimipisteestä ), täytetyn säkin noudon, toimittamisen jäteasemalle ja jätteen jatkokäsittelymaksun.

Lisätietoja puujätteelle tarkoitetuista roska-/vaihtolavoista ja nouto puujätesuursäkeistä saatte Espoon KTK Oy:n asiakaspalvelusta puh. 09-5123 100 ja Espoon KTK:n verkkokaupasta http://www.espoonktk.fi/fi/kauppa/vaihtolavat ja http://www.espoonktk.fi/kauppa/jatteiden-nouto-suursakeissa