Vaihtolavapalvelut

Espoon KTK:lla on laaja valikoima vaihtolavoja pääkaupunkiseudun jäteliikenteessä. Vaihtolavapalvelua käyttävät yritykset, kunnat ja kaupungit, huolto-ja taloyhtiöt sekä omakotitaloudet.

Vaihtolava on erityisen varteenotettava valinta suurempien jätemäärien keräämiseen ja kuljetukseen. Vaihtolavan käyttökohteita voivat olla mm. rakennustyömaat, lavoja käytetään taloyhtiöiden pihatalkoissa, kotitalouksien remonteissa ja varastojen tyhjennyksissä.

Vaihtolava voi olla hyvä valinta jätteiden keräykseen yrityksille, joilta tulee säännöllisesti jätettä,jota ei voi sijoittaa jäteastioihin. Vaihtolavalla on mahdollista kuljettaa kerralla ja nopeasti pois suuretkin määrät jätettä. Jätejakeen mukaan jätteet viedään lainmukaisille kaatopaikoille jatkokäsiteltäväksi.

Vaihtolavoja on tarjolla erikokoisia. Lava kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Lavoissa laidan korkeus vaihtelee 1,0 – 2,5 m välillä ja kooltaan ne ovat 15 – 40 m3. Voimme kuljettajaa yksittäistä lavaa tai kerralla 3 lavaa , kun autoon liitetään perävaunu. Kaikki vaihtolavamme ovat päädystä aukeavia, joten lastaus on helppoa, vaikka lavan laidat olisivatkin korkeat.

Vaihtolava on suositeltava kuljetusmuoto mm. seuraavissa tilanteissa:

  • pihatalkoot
  • varastojen siivous
  • kiinteistöjen tyhjennys
  • remontti- ja rakennuskohteet
  • yritysten ja liikekiinteistöjen isojen jätteiden keräys
  • pienkoneiden kuljetus
  • tavaroiden kuljetus

Lavoja voi vuokrata lyhytkestoisiin pihatalkoisiin, pidempiaikaiseen käyttöön erilaisille työmaille tai vaikkapa yritysten jokapäiväisiin jätehuoltotarpeisiin. Vaihtolavapalvelun hintan vaikuttaa käyttöaika-ja käyttötarve. Vaihtolavapalveluun sisältyy lavan toimituskohteeseen, lavan tyhjennys ja lavavuokra. Tarvitttaessa palveluun voidaan sisällyttää jätemaksut.

Suuremmille asiakasyrityksille ja työmaille suunnittelemme vaihtolavapalvelun ja tarvittavan kaluston juuri kohteeseen sopivaksi.

Ota yhteyttä vaihtolavapalvelun asiantuntijaamme, suunnittelemme sinulle sopivimman palvelun.

Lisätietoja vaihtolavapalveluista voit tiedustella numerosta: 09 5123 100 tai sähköpostitse tilaukset@espoonktk.fi