Kätevät ja vaivattomat suursäkit Espoon KTK:n verkkokaupasta

Suursäkit ovat vaivaton tapa tilata multaa, hiekkaa tai kiviä

Suursäkit ovat kätevä tapa esimerkiksi nurmikon paikko-tai täyttömultaa tai asennushiekkaa. Multaa tarvitaan istutuksiin, kasvimaalle ja nurmikon paikkaukseen tai puistokatetta pensasaidan juurella. Suursäkeissä saat myös tarvitsemasi hiekkalaatikkohiekan lasten iloksi tai kivituhkan pihakiveysten alle.

Säkissä toimitetut tuotteet eivät sotke pihaasi, ja tilaamasi tuotteet ovat suojassa vesisateelta. Nosturiauto voi purkaa säkit turvallisesti jopa 10 metrin etäisyydelle. Suursäkit toimivat tyhjennyttyään todella käytännöllisinä roskasäkkeinä. Täytä säkki puutarhatöissä syntyneellä jätteellä ja saat pihasi siistiksi vaivattomasti.

Säkki on kestävää materiaalia. Toimitus sisältää säkin tuonnin koura-autolla tilattuun osoitteeseen, josta se   nostetaan valitsemaasi paikkaan. Näin saat säkin helposti paikkaan, josta materiaalia on vaivaton levittää käyttökohteeseen.

Kuljettajamme soittaa sinulle aina ennen toimitusta, jotta voitte sopia sopivan ajankohdan.

Kun pihasi pinta-alaa on enemmän ja tarpeesi on suurempi, kannattaa harkita kuorma-autolla lavatoimitusta. Meiltä tilaat kaikki pihamateriaalit joko irtokuormana kipattuna suoraan kotipihallesi tai yhdellä lavalla suuremman määrän suursäkkejä : laske oma mullan, kivituhkan , puisto-/kuorikatteen tarpeesi ja tilaa vaivattomasti Espoon KTK:n verkkokaupasta.

Tilaa suursäkit Espoon KTK:lta

Suursäkit auttavat sinua monissa puutarhatöissä koko kasvukauden ajan. Verkkokaupassamme asioit turvallisesti ja vaivattomasti ja voit valita sinulle sopivan maksutapavaihtoehdon: maksun verkkopankissa tai luottokortilla.Toimitamme suursäkit verkkosivullamme mainituille paikkakunnille. Asiantunteva  myyntipalvelumme auttaa sinua kaikissa tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä numerossa 09 5123 100 tai tilaukset@espoonktk.fi

.