Piha – ja viherrakentamisen palvelut

Espoon KTK Oy tarjoaa piha-ja viherrakentamiseen liittyviä palveluita . Urakoitsijamme toimivat nykyaikaisella auto-ja työkonekalustolla ja osaava henkilöstömme laittaa piha-alueesi kuntoon. Erityisosaamista vaativissa töissä käytämme myöskin yhteistyökumppaneitamme.

Kauniilla pihamaalla on mukava viettää aikaa. Huolella toteutettu piha nostaa myöskin asunnon arvoa!

Piha-alueen perustamiseen ja kunnostukseen toimitamme tarpeesi mukaan kaikki piha-alueen rakentamisen edellyttämät maa-ainekset mm. täyttömaat, mullat , kuorikatteet, koristehiekat, asennushiekat, seulanpääkivet . Meiltä löydät myös sepelit ja kivimurskeet mm. rakennuksen routaeristeisiin, kulkuväylien perustoihin ja kiviasennuspintoihin. Multatuotteemme on valmista levitettäviksi nurmikon istutukseen tai kukkapenkkeihin.

Materiaalien toimittamiseen voit valita, tuodaanko kuorma maahan laskettavalla vaihtolavalla, jolloin voit itse tyhjentää lavaa haluamasi ajassa esim. kottikärryillä vai haluatko tuotavan suuremman määrän siten, että kuorman voi kipata kasalle tai olisitko kiinnostunut saamaan tuotteet toimitettuna siististi suursäkeissä, jolloin säkit voidaan nostaa ”hiab” kourakauhalla ahtaammallakin piha-alueella suoraan halumaasi paikkaan.

Pihan kunnostuksissa voimme levittää pihapäällysteitä kourakauhalla tai pientyökoneilla kohteesta riippuen. Käytössämme on mm. liukuohjattuja kumitela-tai pyöräalustaisia Bobcat kuormaajia. Koneet voidaan varustaa työkohteeseen monipuolisesti mm. sorakauhalla, luiskakauhalla, kaapeli-ja kuokkakauhalla, trukkipiikeillä ja puskulevyillä. Meiltä voit tilata puhtaat ja tasalaatuiset hiekat leikkilaatikoille tai turvahiekat leikkipaikoille esim. keinujen tai leikkitelineiden alle pehmentämään putoamista.

Mikäs sen helpompaa kuin tilata kiviainekset suoraan verkkokaupastamme ja suorittaa maksu samalla. Verkkokauppa on helppo tapa ostaa, kun haluat maa-ainekset helposti omaan pihaasi, puutarhaan tai tielle… Kaikki piha-ja viherrakentamisen tuotteemme löydät verkkokaupastamme.

Halutessasi noudamme pihaltasi pois risut, rakennusjätteet ja ylimääräiset maa-ainekset pois. Risut voimme noutaa kasalta kourakauhalla tai pienemmät määrät risuja ja jätteitä voi sijoittaa noudettaviin suursäkkeihin.

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa http://www.espoonktk.fi/verkkokauppa/ tai kysy lisää sähköpostilla: myynti@espoonktk.fi tai soittamalla (09) 5123 100.