Nostopalvelut

Espoon KTK suorittaa erilaiset nostotyöt ammattitaitoisesti koko pääkaupunkiseudun alueella. Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen palveluun ja turvallisiin työskentelytapoihin. Hoidamme nostot osaavasti niin pienissä kuin suurissakin kohteissa . Käytössämme on nykyaikainen ja monipuolinen nosturiautokalusto varustettuna erikokoisilla kappaletavaranostimilla.

Espoon KTK :n nostopalvelut tuottaa palveluita rakennusliikkeille, puutavaraliikkeille, rautakaupoille, teollisuudelle, kaupungeille,asunto-ja kiinteistöyhtiöille, omakotirakentajille ja kotitalouksille.

Käyttökohteita ovat mm:

Palvelu voi olla tavaran siirtokuljetus työmaalle tai sen lisäksi voidaan tarvita työmaalla tapahtuva kohdenosto esim. kattotiilet tai ilmastointilaite katolle, ikkunalavat useampaan rakennuskerrokseen. Isolla nostokalustolla teemme myöskin veneiden nostoja ja työmaaparakkien siirtoja.

Toisaalla nostopalvelumme auttaa asiakkaitamme mm. katu-tai piha-alueilla tehtävissä puunkaatotöissä , valopylväiden tai -mainosten asennus- ja korjaustöissä.

Kouranostinpalvelulla levitämme leikki–ja turvahiekat sekä multa-ja kuorikatteet taloyhtiö-ja pientalokohteisiin. Nosturimme voivat hoitaa esimerkiksi leikkimökkien haalaukset.

Nostokalustossamme on monipuoliset lisävarusteet mm. kourat, kauhat, henkilökorit, lavapiikit.

Palvelustamme löytyy kalustoa nostokyvyltään 20-150 tnm ja nostopuomin pituudet ovat 10-35 m. Nosturiautot voidaan myös varustaa erityyppisillä perävaunuilla tarpeidesi mukaisesti.

Nostopalvelut vaativat aina työturvallista ja ammattitaitoista työskentelyä. Espoon KTK:n nostopalveluiden ammattilaiset hoitavat sovitut työt tehokkaasti.

Lisätietoja nostopalveluista voit tiedustella numerosta: 09 5123 100 tai sähköpostitse tilaukset@espoonktk.fi