Muuttopalvelut

Kotimuutot ja yritysmuutot – kotimaassa, ulkomaille

Espoon KTK Oy: n muuttopalveluvälitys tarjoaa yksilöllistä muuttopalvelua jokaiseen tarpeeseen. Suoritamme koti- että yritysmuuttoja osaavien muuttokumppaneidemme kautta kokemuksella ja ammattitaidolla. Järjestämme muuttosi vaivattomasti uuteen kotiin, kotimaahan tai ulkomaille. Ulkomaan muutoissa muuttopalvelun yhteistyökumppanimme huolehtii myöskin tullauksen. Kansainvälinen yhteistyöverkostomme varmistaa ulkomaanmuuttosi tehokkaan ja turvallisen sujuvuuden.

Ammattilaisten suunnittelemani ja suorittamana muuttosi sujuu organisoidusti, vaivattomasti ja turvallisesti. Olipa muuttosi lähelle tai kauas ja olipa kyseessä suuri tai pieni asunnon irtaimisto, voit luottaa siihen, että muutto tapahtuu helposti ja turvallisesti uuteen kotiisi.

Muuton hetkellä ja muuttopalvelun tarvetta kartoittaessasi olennaista on pohtia, kuinka paljon itse haluaa osallistua muuttamiseen ja miten muuton haluaa tehtävän.

Muuttopalveluissamme muutto voidaan tehdä monella eri tavalla. Voitte tilata meiltä muuton ns. avaimet käteen periaatteella tai voitte osallistua muuttoon haluamallanne tavalla. Muuttopalvelumme suunnittelee antamiesi toiveiden ja tietojen perusteella sinulle juuri sopivan muuttopalveluratkaisun. Koska muutto on aina yksilöllinen ja kotimuutto hyvin henkilökohtainen, pyrimme aina ratkaisuillamme helpottamaan asiakkaidemme muuttotaakkaa ja ajankäyttöä.

Muuttopalveluratkaisuista esimerkkejä voivat olla:

 • Omatoimimuutto
  Muuttopalvelumme toimittaa muuttolaatikot ja tarvittaessa pakkausmateriaalin ennen muuttoa. Muuttaja pakkaa itse irtaimiston muuttokuntoon ja hänellä on omia muuttohenkilöitä, jotka kantavat irtaimiston muuttoautoon. Kuljettaja ottaa irtaimiston vastaan tekee kuorman muuttoautoon sekä avustaa tarvittaessa kantomiehiä. Muuttolaatikot noudetaan pois määräkohteesta muuton jälkeen sovittuna aikana.
 • Muuttopalvelu, jossa Muuttaja suorittaa pakkaamisen
  Muuttopalvelumme toimittaa muuttolaatikot ja tarvittaessa pakkausmateriaalin ennen muuttoa.. Muuttaja pakkaa itse irtaimiston muuttokuntoon . Muuttopalvelun henkilöstö siirtää sovittuna aikana pakatun irtaimiston muuttoautolla uuteen osoitteeseen. Muuttolaatikot noudetaan pois määräkohteesta sovittuna aikana.
 • Muuttopalvelu, jossa MuuttoYritys suorittaa pakkaamisen
  Muuttopalvelun pakkaushenkilöstö tulee sovittuna aikana pakkaamaan irtaimiston muuttokuntoon. Muuttaja voi halutessaan pakata itse henkilökohtaiset tavaransa muuttolaatikoihin. Muuttopalvelun henkilöstö siirtää sovittuna aikana pakatun irtaimiston muuttoautolla uuteen osoitteeseen. Muuttaja purkaa itse muuttolaatikot muuton jälkeen. Muuttolaatikot noudetaan pois määräkohteesta sovittuna aikana.
 • ”Avaimet käteen” muuttopalvelu
  Räätälöity muuttopalvelu. Muuttopalvelun myyntiedustaja tulee muuttopaikalle ja tekee muuttajalle räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muuttopalvelu suorittaa kaikki muuttoon liittyvän. Muuttajan ei tarvitse olla osallistua muuttoon niin halutessaan lainkaan eikä muuttajan tarvitse olla muuttokohteessa paikalla. Irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille muuttajan toivomalla tavalla.

Lisätietoja Espoon KTK Oy:n muuttopalveluista voit tiedustella numerosta: 09 5123 1014, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön sähköpostitse: myynti@espoonktk.fi tai täyttää tarjouspyynnön alla olevasta linkistä:

Pyydä tarjous kotimuutto
Pyydä tarjous yritysmuutto