Maansiirto-ja louhekuljetukset

Espoon KTK:lta löytyy kaikki maansiirto-ja louhekuljetuksiin liittyvät palvelut.

Tuotamme kuljetuspalveluita sekä lyhyt- että pitkäkestoisiin työkohteisiin. Olemme kuljetustoimijana näkyvästi mukana yhtä lailla monissa pääkaupunkialueen ja kehyskuntien liikekeskusten pohjarakennusurakoissa kuin liikenneväylähankkeissa. Omakotirakentajat ja piha-alueiden kunnostajat palvelemme joustavalla ja nopealla aikataululla, jolloin työkohteessa ei synny tarpeettomasti kuluja työvaiheiden viivästymisestä.

Monipuolinen palvelurakenteemme ja yrittäjävetoinen palvelu mahdollistavat nopean reagoinnin suuriin ja pieniin kuljetustarpeisiin.

Kuljetuskaluston laaja valikoima takaa kapasiteetiltaan ja kustannuksiltaan oikeanlaisen kuljetuskaluston löytymisen kaikkiin tilanteisiin.

Palveluihimme ovat luottaneet jo vuodesta 1959 suuret ja pienemmät maarakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit sekä kasvava joukko yksittäisiä omakotirakentajia.

Maansiirto-ja louhekuljetuspalveluihin voimme yhdistää tarvittaessa kaivu-ja kuormauspalvelut.

Työmaiden Ylijäämämaan vastaanottopalvelut

Espoon KTK:lta saat myöskin maanrakentamisen materiaalien kierrätyspalvelut. Toimimme yhteistyössä kaikkien merkittävien maajätteiden vastaanottotoimijoiden kanssa. Toimintamme on vastuullista ja läpinäkyvää sekä noudatamme lakia-/asetuksia.

Työmailta pois ajettavien ns. ylijäämämaiden siirtyessä kauttamme, opastamme asiakkaitamme ja järjestämme pois ajettavalle materiaalille sopivimman vastaanottopaikan. Maa-aineksen kierrättäminen suoraan työmaalta toiselle tuo säästöjä sekä maa-ainesten jätemaksuissa että kuljetuskustannuksissa

Jos tarvitset työmaalle täyttömaata, jättämällä meille tiedot materiaalista, määrästä ja ajankohdasta etsimme sinulle tarpeisiisi sopivaa maa-ainesta.

Me Espoon KTK:ssa autamme asiakkaitamme löytämään ratkaisun myös nopeisiin ja yllättäviin kuljetustarpeisiin. Olipa kuljetustarve sitten yksittäinen tai säännöllisempi , suhtaudumme palvelutapahtumaan aina samalla huolellisuudella. Meille on kunnia asia löytää aina tilanteeseen parhaiten sopiva ratkaisu.

Lisätietoja maasiirto-ja louhekuljetuspalveluista voit tiedustella numerosta: 09 5123 100 tai sähköpostitse myynti@espoonktk.fi