Kierrätys-ja jätehuolto

Espoon KTK Oy kierrättää suuren määrän erilaisia jätejakeita pääkaupunkiseudulla. Espoon KTK:lla on laaja liikennöitsijä-ja yhteistyökumppaniverkosto. Kuljetamme jätteet kustannustehokkaasti ja asianmukaisesti niille kuuluviin vastaanottopaikkoihin. Vastaanottava jäteasema valitaan jätelajikkeen ja jätteen sijaintipaikan perusteella. Espoon KTK:n liikennöitsijöillä ja yhteistyökumppaneilla on osaamista jätteiden lajittelusta.

Me voimme hoitaa kokonaan yrityksesi jätehuollon! Avustamme asiakastamme tarvittaessa kustannustehokkaan jätesuunnitelman teossa. Suunnittelulla voidaan tehostaa käyttökelpoisten jätteiden kierrätystä lajitteluvaiheessa, jolloin saadaan minimoitua kaatopaikalle vietävien käyttökelpoisten jätteiden määrä.

Voimme vuokrata tai myydä erilaisia välineitä jakeiden ja jätteiden keräämistä varten. Näitä ovat esimerkiksi erikokoiset keräilyastiat, kippikontit, etukuormaussäiliöt, rullakot sekä suursäkit.

Espoon KTK Oy on pääkaupunkialueen jätteiden kuljetuksissa merkittävä kuljetuspalveluiden tuottaja. Hoidamme mm. HSY:n sorttiasemien jätteiden siirtokuljetukset jatkokäsittelyyn. Espoon alueella tuotamme jätteiden kuljetuspalveluita niin julkisen kuin yksityissektorin asiakkuuksille. Talo-ja huoltoyhtiöiden kevät-ja syksytalkoot muodostavat tarvittavine seka-ja viherjätteiden kierrätyspalveluineen Espoon KTK:lle merkittävän vuosittaisen jätekuljetuskampanjan. Kaikkiaan Espoon KTK:lla on jätteiden kuljettamiseen tarkoitettuja roskalavoja kierrossa pääkaupunkialueella toista sataa vaihtolavaa.

Lisätietoja Espoon KTK Oy:n kierrätys-ja jätehuoltopalveluista saat numerosta: 09 5123 100 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön sähköpostitse: myynti@espoonktk.fi