Haluatko KTK-jäsenyrittäjäksi ja mitä hyötyä on KTK-jäsenyydestä?

Kuljetusalan ammattilaisella tai aloittavalla yrittäjällä on monta ongelmaa ratkaistavanaan suunnitellessaan tulevaa liiketoimintaansa. Rahoituksen järjestäminen, veroasioiden ja erilaisten lupien lisäksi mielessä pyörii mm. seuraavat asiat:

 • mistä löydän tarpeeksi töitä?
 • miten työt pitäisi hinnoitella?
 • kuinka varmistan asiakkaan maksukyvyn ja vältän luottotappiot?

Jäsenyrittäjyys Espoon KTK:ssa tuo mukanaan huomattavia etuja. Espoon KTK:lla on laajasti sekä yritys-että julkisen sektorin asiakkuuksia ja kaikki sopimuskuljetuspalvelut tuotetaan jäsenyrittäjiemme kuljetuskalustoa käyttäen. Tuotamme jäsenyrittäjillemme mm. uusasiakashankinnan, yrittäjien palveluiden markkinoinnin, tarjoukset, sopimus- ja hintaneuvottelut,  luotonvalvonnan ja monia muita arjen rutiineja helpottavia palveluita.

KTK-jäsenyrittäjällä jää aikaa keskittyä oman yritystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä operatiivisen toiminnan hoitamiseen.

Miten pääsen jäseneksi?

Espoon KTK:n otetaan vuosittain useita uusia jäsenyrittäjiä . Uusien yrittäjien valinnassa kiinnitämme huomioita mm. yrittäjän omaan liiketoimintanäkemykseen ja palveluvalmiuteen sekä kokemukseen. Olemassa olevaan asiakaskysyntään sopiva kuljetuskalusto ja valmius muuttaa tai hankkia tulevaan asiakastarpeeseen sopivaa kalustoa vaikuttavat uusien jäsenyrittäjien valintaan.

Nuorien ja aloittavien yrittäjien osalta painotamme yrittäjän asennetta ja halua kehittyä kuljetusyrittäjyydessä. Uusien jäsenyrittäjien rekrytoinneilla haluamme varmistua siitä, että asiakaslupaustemme mukainen palveluvalmiutemme on aina kunnossa sekä kuljetuskaluston että yrittäjien-ja kuljettajien henkilöstöosaamisen osalta.

Edellytämme jäsenyrittäjiltämme:

 • Kuljetuskaluston tulee olla ajanmukaista ja työhön soveltuvaa
 • Yrittäjä on tunnetusti ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen
 • Lupa-asiat ovat kunnossa
 • Talous on kunnossa ja yrittäjällä on investointikykyä
 • Yhteiskunnalliset velvoitteet on hoidettu
 • Kustannustietoisuutta ja yrittäjähenkisyyttä
 • Yrittäjä sitoutuu täyttämään yhtiön laatu- ja ympäristövaatimukset, sekä muut toiminnan vaatimat sopimukset
 • Yrittäjällä tulee olla aitoa halua sitoutua KTK-toimintaan

Espoon KTK:n liikennöitsijäsopimusta voi hakea vain osakasrekisteriin merkitty osakkeenomistaja. Osakekaupan ja lunastusajan umpeutumisen jälkeen liikennöitsijä voi tehdä liikennöitsijähakemuksen. Liikennöitsijähakemukset käsitellään yhtiön hallituksessa ja hallitus päättää hakemuksen tietojen perusteella liikennöitsijäksi hyväksymisestä.

Lisätietoa Espoon KTK:n jäsenyrittäjyydestä sekä myynnissä olevista osakkeista sekä muista osakekauppaan liittyvistä yksityiskohdista saa toimitusjohtaja Matti Pitkäseltä, soittamalla (09) 5123 1018 tai sähköpostilla: matti.pitkanen@espoonktk.fi.

Hae liikennöitsijäksi.